awge Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #1 Yardımcı olabilecek var mı? FPS'im sabit degil arada sırada ufak dropcuklar giriyor mesela ani hareketlerde silah sıkmada falan cok degil ama ufak ufak yedigimi hissediyorum.
Yardımcı olabilecek var mı? FPS'im sabit degil arada sırada ufak dropcuklar giriyor mesela ani hareketlerde silah sıkmada falan cok degil ama ufak ufak yedigimi hissediyorum.
cekumi Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 1.217 Çözümler 7 Yer İstanbul 30 Ocak 2024 #2 FPS'i sabitleyebilirsin, bende de aynı problem vardı FPS'i sabitleyerek çözmüştüm.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.993 Çözümler 81 Yer Başkent 30 Ocak 2024 #3 İşlemci odaklı oyunlar oynanacaksa bir sistemde öncelik işlemciye verilmeli.
awge Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #4 AceTeq dedi: İşlemci odaklı oyunlar oynanacaksa bir sistemde öncelik işlemciye verilmeli. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl yapıcam yardımcı olabilirmisin.
AceTeq dedi: İşlemci odaklı oyunlar oynanacaksa bir sistemde öncelik işlemciye verilmeli. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl yapıcam yardımcı olabilirmisin.