zeuswishing Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 724 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #11 Sizce kaçırılmayacak bir sistem mi? Aldıktan sonra uzun bir süre yeni değişiklikler yapamam. Acelem yok sistem için indirim beklemeli miyim?
Sizce kaçırılmayacak bir sistem mi? Aldıktan sonra uzun bir süre yeni değişiklikler yapamam. Acelem yok sistem için indirim beklemeli miyim?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 18 Mayıs 2022 #12 zeuswishing dedi: Sizce kaçırılmayacak bir sistem mi? Aldıktan sonra uzun bir süre yeni değişiklikler yapamam. Acelem yok sistem için indirim beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Dolar 16 TL'ye geldi ve AMD kartlar olması gereken fiyatlarda satılıyor desek yalan olmaz. 6600 XT beğeniyorsan direkt alabilirsin.
zeuswishing dedi: Sizce kaçırılmayacak bir sistem mi? Aldıktan sonra uzun bir süre yeni değişiklikler yapamam. Acelem yok sistem için indirim beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Dolar 16 TL'ye geldi ve AMD kartlar olması gereken fiyatlarda satılıyor desek yalan olmaz. 6600 XT beğeniyorsan direkt alabilirsin.
Seakills Megapat Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 904 Çözümler 1 18 Mayıs 2022 #13 zeuswishing dedi: Sizce kaçırılmayacak bir sistem mi? Aldıktan sonra uzun bir süre yeni değişiklikler yapamam. Acelem yok sistem için indirim beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Tek tek toplansa 1400 TL daha fazlaya geliyor. Ahım şahım bir indirim yok kaçırılmayacak bir sistem değil.
zeuswishing dedi: Sizce kaçırılmayacak bir sistem mi? Aldıktan sonra uzun bir süre yeni değişiklikler yapamam. Acelem yok sistem için indirim beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Tek tek toplansa 1400 TL daha fazlaya geliyor. Ahım şahım bir indirim yok kaçırılmayacak bir sistem değil.
Feelice Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 263 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #14 kino dedi: Güzel bir kasa alıp parçaları ona transfer ettikten sonra bunu satmak zor değil. İçindeki donanıma veriyorsun parayı. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam, niye bu kadar kızgın yazdınız?
kino dedi: Güzel bir kasa alıp parçaları ona transfer ettikten sonra bunu satmak zor değil. İçindeki donanıma veriyorsun parayı. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam, niye bu kadar kızgın yazdınız?
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #15 İyi gibi.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 19 Mayıs 2022 #16 Feelice dedi: Pardon hocam, niye bu kadar kızgın yazdınız? Genişletmek için tıkla... Kızgın yazmadım ki? Fiyatı iyi, dileyen için kasayı satın aldıktan sonra değiştirmek zor olmayacaktır anlamında dedim.
Feelice dedi: Pardon hocam, niye bu kadar kızgın yazdınız? Genişletmek için tıkla... Kızgın yazmadım ki? Fiyatı iyi, dileyen için kasayı satın aldıktan sonra değiştirmek zor olmayacaktır anlamında dedim.