i3 12100F ve RX 6600XT Warzone 2.0 FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10

pri3st

Centipat
Ekran kartı
rx 6600 xt
İşlemci
i3 12100f
Modern Warfare 2 oyununun hikaye modunu Ultra-high-med karışık ayarlarda akıcı şekilde oynadım, Online da tüm oyun modlarında ground war dahil high-med ayarlarda yine akıcı şekilde oynayabiliyorum fakat Warzone 2.0'da FPS değerlerim 40-50ye kadar düşebiliyor ve çok fazla drop giriyor. Low ayarlara kadar çektim yine drop devam etti, ve görüntü kaybı çok fazla yani FPS değerleriyle idare etsem bile ki imkansız, görüntü alışık olmadığım için çok kötü geliyor. Bu FPS düşüşünün nedeni ne olabilir? Warzone 2.0'ın optimizasyon sıkıntısı mı var yoksa normal mi?

1. Sıcaklık değerleri nasıl?
2. SSD mi HDD mi? Dropların sıklığına ve ne kadar anlık olduğuna göre disk kaynaklı olabilir.
3. Yoğun alanlarda mı drop oluyor yoksa boş alanlarda da oluyor mu?

Benim 6900XT sistemde bile drop giriyor. Optimizasyonda sıkıntı var oyun daha yeni çıktı. Ayırca grafikleri düşürme grafikleri düşürürsen yük işlemciye biner işlemci zorlanır.

3060 kullanıyorum 100 fpsten 20 fpse düşüyor 3 saniyede bir arkadaşımda 1060 var oyun akıyor. Oyunun optimizasyonu çok berbat beklemekten başka çaremiz yok.

1. sıcaklık değerleri nasıl?
2. SSD mi HDD mi? Dropların sıklığına ve ne kadar anlık olduğuna göre disk kaynaklı olabilir.
3. yoğun alanlarda mı drop oluyor yoksa boş alanlarda da oluyor mu?

Sıcaklık değerlerine dikkat etmedim, ssd ve evet boş alanlarda da oluyor.

Benim 6900XT sistemde bile drop giriyor. Optimizasyonda sıkıntı var oyun daha yeni çıktı. Ayırca grafikleri düşürme grafikleri düşürürsen yük işlemciye biner işlemci zorlanır.

Haaa anladım bilmiyordum teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…