i3 12100F vs R5 5600

• Konuyu başlatan UAU
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 5.156

UAU

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Hazır sistem almaya çalışıyorum ama işlemcide kaldım. Beni uzun süre götürebilecek işlemci lazım. i3 12100F ya da AMD Ryzen 5 5600. bunlardan hangisini alayım? Bana oyunda ve uzun ömür yetecek işlemci gerek. Hangisini alırsam daha iyi performans alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam ryzen 5 5600 den şaşmayın derim , ok geçerli bir işlemci ve benim fikrimce intelden çok çok iyi

Artı -1 Eksi

5600 daha iyi fakat fazla ısınıyor hocam stok soğutucu ile soğutamazsınız.

İyi yapmışsınız. Bütçeniz yetiyorsa B550 almak çok daha mantıklı, o işlemciye A320 yakışmıyor zaten.

İyi yapmışsınız. Bütçeniz yetiyorsa B550 almak çok daha mantıklı, o işlemciye A320 yakışmıyor zaten.

Hocam yarın İtopya'ya gitmek istiyorum vatandan iyi midir? En azından aldığım şeyi görüp kendim eve götürürüm.

Hocam yarın İtopya'ya gitmek istiyorum vatandan iyi midir? En azından aldığım şeyi görüp kendim eve götürürüm.

İtopya iyidir, yani diğer sitelere nazaran biraz tuzlu olsa da vatandan iyidir.

Merhaba ben i3 12100 F kullanıyorum işlemciden gayet memnunum tavsiye ederim üzmez sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…