Qeenross Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 2.363 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #31 xTheZorbax dedi: Aynı işlemci aynı sorunu yaşıyorum birkaç ay önce çok ısınmayan işlemcim oyunalrda 100'lere çıkmaya başladı çözdünüz mü sorunu bende termal macun değiştim bir işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Hocam daha az ısınıyor şu an önceden oyunlardan atıyordu macun çözdü sorunumuzu.
xTheZorbax dedi: Aynı işlemci aynı sorunu yaşıyorum birkaç ay önce çok ısınmayan işlemcim oyunalrda 100'lere çıkmaya başladı çözdünüz mü sorunu bende termal macun değiştim bir işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Hocam daha az ısınıyor şu an önceden oyunlardan atıyordu macun çözdü sorunumuzu.
X xTheZorbax Kilopat Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 22 6 Temmuz 2024 #32 Qeenross dedi: Hocam daha az ısınıyor şu an önceden oyunlardan atıyordu macun çözdü sorunumuzu. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey daha soracağım ortaya sürüp hiç dağıtmadan taktıktan sonra mı durumunuz çözüldü? Ona göre 3. ye macun sürmeyi deneyeyim
Qeenross dedi: Hocam daha az ısınıyor şu an önceden oyunlardan atıyordu macun çözdü sorunumuzu. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey daha soracağım ortaya sürüp hiç dağıtmadan taktıktan sonra mı durumunuz çözüldü? Ona göre 3. ye macun sürmeyi deneyeyim