i3 12100F'li sistem alınır mı?

Hiç bulaşma. Bu fiyata ekran kartlı hazır sistemler var. Bu tarz kendi sistemini topla özelliği sunan siteler kazık fiyat çekiyorlar hazır sistemlere yönlendirmek için. Bu bütçede de mantıklı olan o zaten. Bütçe kısıtlıyken alınabilecek en iyi sistem alınmalı.

Hiç bulaşma. Bu fiyata ekran kartlı hazır sistemler var. Bu tarz kendi sistemini topla özelliği sunan siteler kazık fiyat çekiyorlar hazır sistemlere yönlendirmek için. Bu bütçede de mantıklı olan o zaten. Bütçe kısıtlıyken alınabilecek en iyi sistem alınmalı.

Hocam bana önerebilir misiniz bu fiyat bandında.

Hocam bana önerebilir misiniz bu fiyat bandında.
Piyasada çok fazla sistem satan site var. Bu fiyat bandında RX6600'lü sistem bulunur diye tahmin ediyorum. Tabi youtuberlerin arada sırada başlattığı uygun fiyatlı sistem kampanyalarını yakalarsan aynı fiyata daha iyisini de bulabilirsin. En temizi bütçe belirterek sistem önerisi istediğin yeni bir konu açmak. Orada güzel sistemler önerilir her türlü.

Piyasada çok fazla sistem satan site var. Bu fiyat bandında RX6600'lü sistem bulunur diye tahmin ediyorum. Tabii YouTuber'lerin arada sırada başlattığı uygun fiyatlı sistem kampanyalarını yakalarsan aynı fiyata daha iyisini de bulabilirsin. En temizi bütçe belirterek sistem önerisi istediğin yeni bir konu açmak. Orada güzel sistemler önerilir her türlü.

Eyvallah.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı