i3 12110F, RX6600 sisteme Corsair CV550 PSU yeterli olur mu?

Cheasy60pe

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Herkese merhaba. Birkaç hafta önce İtopya'dan hazır sistem aldım. Ancak hazır sistemde Rampage PSU ve Rampage kasayı değiştirmedim. Kasadan sorunum yok ancak PSU için çok daha güvenilir bir PSU istiyorum. Bunu ararken Corsair markasının CV550 PSU'sunu buldum (bütçem 2.000) zaten şu anki Rampage PSU'da aynı şekilde 550W. Ancak bu sisteme olur mu bilmiyorum Corsair CV550. yardım edebilecek var mı?

Anakart: Prime H610M-K D4.
RAM: 2 adet 3200MHz 8'er GB RAM.
Ekran kartı: RX6600 Dual 8 GB.
İşlemci: i3 12100F.
HDD: 1TB SATA HDD.
SSD: 512 GB M.2 SSD.

Kasanın ön tarafında 3, arka tarafında 1, ayrıca işlemci soket fan var.

Not: Kasa tam model isterseniz: Rampage HELIOS Mesh 550W 80+ Siyah Temperli Cam 4x12cm Rainbow ATX Mid-T Gaming Kasa | ITOPYA

Almak istediğim PSU: https://www.hepsiburada.com/corsair...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.28.7

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı PSU'ya sahibim. Ryzen 5 5600G ve RX6600 kullanıyorum sıkıntısız bir şekilde.

Corsair ABD ve MSI Tayvan. Benzer olabilir mi?

Ne ilgisi var ki? CV550; HEC üretimi, grup regülasyonlu, düşük seviye ve eksik korumalı bir model ve bu arada HEC de Tayvan menşeili üretimi Çin'de yapan bir PSU üreticisi. MSI da Corsair de uretici değil zaten. Ayrıca A550BN koruma ve iç yapı olarak daha iyi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…