i3 12700 - GTX 1660S vs R5 5500 GTX 1660S vs GTX 1660 Ti sistem

Bu sistemin psusunu ve kasasını değişip ekran kartı olarkta rx 6600 alabilirsiniz.

RTX 2000 serisi nasıldır hocam 2060 Super gibi mesela?

İyiler fakat eski sistemler atıyorum bundan 4 5 yıl sonra satmak isteseniz ölü fiyata satmak zorunda kalacaksınız keza oyun performansı olarak da artık geride kalıyorlar

Hocam ben cogunlukla valo oynayacağım mesela valo işlemci tarzı oyun ondan dolayı ekran kartı öyle 3060 falan olmasına gerek yok

Hocam ben cogunlukla Valorant oynayacağım mesela Valorant işlemci tarzı oyun ondan dolayı ekran kartı öyle 3060 falan olmasına gerek yok

Hocam bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama almışken temiz ikinci el RTX 3060'lar en mantıklısı olacaktır.

Hocam ben cogunlukla valo oynayacağım mesela valo işlemci tarzı oyun ondan dolayı ekran kartı öyle 3060 falan olmasına gerek yok
Hocam attığınız sistemlerden üsteki iyi o zaman. İçinde monitör klavye mouse falanda varmış. Onları görmedim ben. Üstekini alın geçin.

Bende sıkıntı olmazsa yarın gidip alacağım.
Şimdiden hayırlı olsun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…