Merhaba arkadaşlar. Ben yeni bir hazır sistem almaya karar verdim. Fakat iki sistem arasında kararsız kaldım. Intel Core i3 13100F-AMD RX 6600 ile AMD Ryzen 5 5500-AMD RX 6650 XT sistemleri arasında hangisi daha iyi seçim olur sizce? Daha çok tek oyunculu hikaye oyunları ve spor-yarış oyunları oynamak için hangisi daha doğru tercih olur sizce?
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni bir hazır sistem almaya karar verdim. Fakat iki sistem arasında kararsız kaldım. Intel Core i3 13100F-AMD RX 6600 ile AMD Ryzen 5 5500-AMD RX 6650 XT sistemleri arasında hangisi daha iyi seçim olur sizce? Daha çok tek oyunculu hikaye oyunları ve spor-yarış oyunları oynamak için hangisi daha doğru tercih olur sizce?
Sinerji Starlight Ryzen 5 5500 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6650XT [Oyun Bilgisyarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
İşte o yüzden kararsız kaldım. Darboğaz falan yapıp performans kısıtlaması yapar mı diye. Bir de daha sonradan değiştirebilirim diye de düşünüyorum işlemciyi aynı zamanda. O yüzden kararsız kaldım.