alikoc06 Centipat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #11 Kasa aldım mukemmel bu fiyata
6 649338 Decipat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 1.473 Makaleler 4 Çözümler 1 27 Haziran 2023 #12 Mustali dedi: Kasanın üzerindeki tuş sayısı, fan takabileceğimiz bölme miktarı, kasanın büyüklüğü ve göze güzel görükmesi gibi şeyler var. Genişletmek için tıkla... Onları hesaba katmamistim kumalala dedi: Valorant kaç FPS verir? Genişletmek için tıkla... Knk kasmadan zorlanmadan oynatır. Sorun yok yani. Düşük ayarlarda en az 200 FPS verir.
Mustali dedi: Kasanın üzerindeki tuş sayısı, fan takabileceğimiz bölme miktarı, kasanın büyüklüğü ve göze güzel görükmesi gibi şeyler var. Genişletmek için tıkla... Onları hesaba katmamistim kumalala dedi: Valorant kaç FPS verir? Genişletmek için tıkla... Knk kasmadan zorlanmadan oynatır. Sorun yok yani. Düşük ayarlarda en az 200 FPS verir.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.948 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 27 Haziran 2023 #13 649338 dedi: Reis, kasaya sadece başlatacağımız zaman ve içini açacağımız zaman dokunmuyor muyuz? Niye kalitesi önemli oluyor merak ediyorum. Hem de hiçbirimiz kalitesiz kasa görmemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Kasa da en önemli parçalardan. Hava akışın kötü olursa, kasan kötü olursa neden sistemim ısınıyor diye sorarsın.
649338 dedi: Reis, kasaya sadece başlatacağımız zaman ve içini açacağımız zaman dokunmuyor muyuz? Niye kalitesi önemli oluyor merak ediyorum. Hem de hiçbirimiz kalitesiz kasa görmemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Kasa da en önemli parçalardan. Hava akışın kötü olursa, kasan kötü olursa neden sistemim ısınıyor diye sorarsın.