- Makaleler
- 2
Merhaba i3 13100F için uygun fiyatlı kule tipi soğutucu arıyorum Amazon.com.tr bunu buldum işlemcimle uyumlu mu idare eder mi sizce beni, aynı fiyatlarda önerilere açığım.
SELAM150 kodu ile bu ürünü 779TL'ye alman çok daha mantıklı. 300-400TL civarı bir ürün istiyorsan strong M.2 Pro alınabilir.
![]()
Strong ST-R600 12CM 6 Bakır Borulu 220W Kule Tipi Işlemci Fanı Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
STRONG ST-R600 12CM 6 Bakır Borulu 220W Kule Tipi Işlemci Fanı ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla STRONG ST-R600 12CM 6 Bakır Borulu 220W Kule Tipi Işlemci Fanı fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Merhaba i3 13100F için uygun fiyatlı kule tipi soğutucu arıyorum Amazon.com.tr bunu buldum işlemcimle uyumlu mu idare eder mi sizce beni, aynı fiyatlarda önerilere açığım.
Evet stokları bitmiş ama sahibinden kullanılmamış ürün satan buldum. x123 de sıfır satmış. Olumsuz yorumu iptalden dolayı sanırım.Hocam strong M.2 Pro dediğinizi bulamadım link atabilir misiniz?
![]()
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
1550 RPM hızında çalışan TL-C12C serisi fan, hava akışı ve statik basınç performansını dengeler, CPU soğutucusunda yeni bir performans seviyesi sunar.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Assassin Spirit 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
Fazla fazla yeter. Birini alın. En F/P sogutuculardandir ikisi de.
Anakartım Colorful H610M-E işlemcim i3 13100F attığım uyumlu değil mi?
Evet stokları bitmiş ama sahibinden kullanılmamış ürün satan buldum.
Evet stokları bitmiş ama sahibinden kullanılmamış ürün satan buldum. X123 de sıfır satmış. Olumsuz yorumu iptalden dolayı sanırım.
Evet uyumlu. Kutu içerisinden çıkan yuvarlak aparatı takıp montajlayabilirsin. 65 derece civarında çalışır sanırım işlemcin oyunlarda. Güzel fiyata denk gelmiş. Eğer uyguna işini çözmek istersen öneririm.İşlemcim i3 13100F anakartım Colorful H610M-E uyumlu mudur ve kaç derece düşürür ortalama.
Evet uyumlu. Kutu içerisinden çıkan yuvarlak aparatı takıp montajlayabilirsin. 65 derece civarında çalışır sanırım işlemcin oyunlarda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.