I3 13100F için kule tipi soğutucu önerisi

İndirim konusunda @He stole my money çok güzel değerlendirmesini paylaşmıştı sağolsun. Beni de bilgilendirmişti zamanında.

Hocam siz de strong M.2 Pro mu kullanıyorsunuz.

Yok ya ben kullanmadım. Öyle stokta bekletiyorum. Belki bir gün işime yarar diye.
Aktif olarak Wraith prsim kullanıyorum 5600X için.

Bende emin olamadım ya aralarında 185 lira fark oluyor Param Güvende ile.

70 derece altında tutacağını düşünüyorum ama Online oyunlar beklenmedik olabiliyor. Battlefield gibi.

Ben aktif olarak kullanıyorum.

Siz hangi işlemci ile kullanıyorsunuz memnun musunuz kurulum nasıldı.

Bende emin olamadım ya aralarında 185 lira fark oluyor Param Güvende ile.
Değmez o fark senin için. Çünkü 560tl ona vereceğine diğer attığım 779TL kat kat kat daha iyi.
Aradaki farkı veremem diyorsun o zaman en mantıklısı bu yani.

Değmez o fark senin için. Çünkü 560TL ona vereceğine diğer attığım 779TL kat kat kat daha iyi.
Aradaki farkı veremem diyorsun o zaman en mantıklısı bu yani.

Aradaki fark zamanla kapanır ama benim beklentim zaten çok yüksek olmadığı için bana yetecek bir soğutucuyu ucuza kapatmak istiyorum.

Aradaki fark zamanla kapanır ama benim beklentim zaten çok yüksek olmadığı için bana yetecek bir soğutucuyu ucuza kapatmak istiyorum.
Yeter yeter. İşlemcin ısınan bir işlemci değil. Stok fandan iyi bu soğutucu.
Fazladan para vereceksen 779TL olanı almanı öneririm.

Siz hangi işlemci ile kullanıyorsunuz memnun musunuz kurulum nasıldı.
R5 5600 ile kullanıyorum. %50'nin altındaki işlemci kullanımlarında 45-55 arası gidip geliyor. Üstüne çıktığında ise 65'e kadar gidiyor. 70 dereceleri hiçbir oyunda görmedim, sadece Last of Us'ın Shader yükleme kısmı. Valorant oynamadığım için birşey diyemem ona.

AMD kurulumu Intel'den farklı oyüzden birşey diyemem pek. Sadece yanlarındaki klipler çok sıkılar, oturtulacak parçayı yukarı kaldırıp sonra vidalamanız iyi olur aksi durumda takılması imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…