i3 13100F için termal macun tavsiyesi

bazinga23

Hectopat
i3 13100F işlemci boşta 70-72 derece arası, işlemci macunu mu değişmem lazım? Yoksa başka bir soğutucu mu lazım buna?

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 13100F işlemci boşta 70-72 derece arası, işlemci macunu mu değişmem lazım? Yoksa başka bir soğutucu mu lazım buna?

O işlemciye stok fan yeter boşta 70 olması normal değil, aslında çok eski bir işlemci değil alalı olsa olsa 1 yıl olmuştur 1 yıl bakım yapılmazsa bile 70 derece olacak bir işlemci değil.

Macun ya da soğutucu sokete iyi oturtulmamış olabilir.

Hocam vallahi kasayı 1 senedir açmadım, soğutucu oynamamıştır.

O işlemciye stok fan yeter boşta 70 olması normal değil, aslında çok eski bir işlemci değil alalı olsa olsa 1 yıl olmuştur 1 yıl bakım yapılmazsa bile 70 derece olacak bir işlemci değil.
evet 1 yıl oldu hocam, yaz sıcağı, macun eskimesi , toz ve birde kasayı dar bir yerde tutuyorum bunlardan olabilir mi?

Hocam vallahi kasayı 1 senedir açmadım, soğutucu oynamamıştır.

Evet 1 yıl oldu hocam, yaz sıcağı, macun eskimesi, toz ve bir de kasayı dar bir yerde tutuyorum bunlardan olabilir mi?

Benim akdeniz sıcağında i3 12100F boşta 45'i geçmiyor, kasa en fazla ne kadar dar bir yerde olabilir eskidende aynı yerde değil miydi o zaman ısınma sorunu var mıydı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı