i3 13100F nasıl undervolt yapılır?

RAM
Gskill 2x8 3200 Mhz
Anakart
Gigabyte H610 M V2 DDR4
İşlemcim R6 X'te 90 derecelere görüyor drop giriyor. Undervolt yapmak istiyorum, nasıl yaparım?
İşlemci: i3 13100F.
Anakart: Gigabyte H610 Mı V2 DDR4
Not: termal macun yeni değişti.

Son düzenleme:

Link alabiliri miyim?

Link alabiliri miyim?

Soğutucu piyasasını şu an bilmiyorum, ama daha iyisi var mıdır sanmam. Fiyatı bayağı uygun şu an. Hepsiburada'dan alırsan ilk sipariş indirimi ile daha da ucuza alabilirsin.

Hocam 100₺ kupon var 471₺'ye geliyor benim için çok iyi ama bir sorularım var; 1. Ben yeni termal macun değiştirdim yeni alıp sürmeye gerek var mı? (Alamam) 2.Ben kendim evde takabilirmiyim? Takması zor mudur? 3.Kasama uyar mı? Kasam ekteki fotoğrafta.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250629_214803_Chrome.jpg
    112,3 KB · Görüntüleme: 17

Termal macun değişmene gerek yok, ama termal macunun sıcaklığa aşırı etkisi var. Ve daha dikkatlı takman gerekir, sağ sola taşmasın diye. Evde takabilirsin, çok zor bir şey değil. Kasanın boyutlarını bulamadım fakat yüksek ihtimal olur, kendin ölçebilirsin. Fan 12cm.

var olan macunu tekrar düzleştirmeniz ve dışarı taşırmamanız iyi olur.

artık çoğu kasa en azından 160 mm destekliyor, 120 mm hiçbir şey değilmiş, hoşuma gitti soğutucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…