i3 13100F overclock yapılır mı?

M2 Vidası

Decapat
Daha fazla  
i3 13100F işlemcime overclock yapmak istiyorum sizce yapılır mı? RX6600 ekran kartı ile kullanıyorum ayrıca SE-224-XTS soğutucum var.

K serisi dışındaki işlemcilere overclock yapamazsınız, anakartın BLCK frekansını arttırıp tüm cihazların frekansını bir oran ile arttırabilirsiniz, RAM, SATA, CPU ve PCIE hepsinin hızı ile oynar, stabiliteyi bozabilirsiniz tavsiye etmem.

Peki hocam teşekkürler.

Yeni nesilde onlar birbirinden ayrıldı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ancak Intel 13. nesilde, OC olmayan işlemcilerin anakart ile OC yapılmasının da önüne geçti. 12. nesil olsaydı, mümkün olurdu.

Son düzenleme:

Hocam BIOS üzerinden hiçbir şekilde performans artması için bir ayar yapamaz mıyım? İşlemci dışı RAM GPU vs.

Hocam BIOS üzerinden hiçbir şekilde performans artması için bir ayar yapamaz mıyım? İşlemci dışı RAM GPU vs.

ReSize BAR, XMP vs. açmaktan başka bir şey mümkün değil. Winutil kullanarak, Windows'u bir nebze hafifletip verimlilik kazanabilirisiz. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

ReSize BAR, XMP vs. açmaktan başka bir şey mümkün değil. Winutil kullanarak, Windows'u bir nebze hafifletip verimlilik kazanabilirisiz. Aklıma başka bir şey gelmiyor.

Teşekkürler hocam iyi günler.

Ancak Intel 13. nesilde, OC olmayan işlemcilerin anakart ile OC yapılmasının da önüne geçti. 12. nesil olsaydı, mümkün olurdu.
Uzun süredir Intel işlemcilere bakmıyordum, baya kitlemişler o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…