İşlemci: i3 13100F. Anakart:Gigabyte H610M h DDR4. RAM:XPGGammix 8X2. Ekran kartı:MSI Ventus 3060 Ti 8 GB. Kasa:Power Boost diye bir marka modeli yok Güç kaynağı:Power Boost. M.2 SSD:Crucial 500GB. 1TB hard disk.
Abimin bilgisayarı satıp laptop alacak piyasasına hakim değilim sistemin ortalama fiyatı nedir?
Kaç sene kullanıldı? Garantisi var mı ve ne kadar süresi kaldı? Sahibinden'e girip bu kriterlerde arama yap ona göre fiyat biçersin. Ayrı Ayrı sat ayrıca Tek sistem halinde ucuza gider. Tahminimce 10 15 civarına gidebilir ama emin değilim.
Kaç sene kullanıldı? Garantisi var mı ve ne kadar süresi kaldı? Sahibinden'e girip bu kriterlerde arama yap ona göre fiyat biçersin. Ayrı ayrı sat ayrıca tek sistem halinde ucuza gider. Tahminimce 10 15 civarına gidebilir ama emin değilim.
Yani satması zor o paraya ama ilana koyulabilir en azından teklif alırsınız. Ama sıfır 4060 sistemlerin bile durgun piyasada 21-22K kampanyalı piyasada 19-20K civarına satıldığını unutmamak lazım 18-19 gibi teklif gelirse direkt satın.