i3 13100F-RTX 4060 Ti sistem alınır mı?

ozigta

Kilopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır fakat, donanım markalarının daha iyi olduğu bu sistemi almanız daha iyi olur;

İşlemci 12100F'miş, yeni farkettim kusura bakmayın :).

İşlemciyi 13100F olarak değiştirseniz Vatan'daki sistemle arasında 300TL fark fiyatı oluyor, 300TL'lik fark için kesinlikle değer.

Merhaba, öncelikle hepinize sevdiklerinizle birlikte mutlu yıllar diliyorum.

Sorum şu, 20 bin TL kadar bütçem var, taş çatlasa 21'e çıkarım. Gezinirken Vatan'da INTEL I3 13100F-RTX 4060 Ti TWIN EDGE-H610M-E-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Web'e özel fiyatlı şöyle bir sisteme denk geldim. Sizce bu fırsatı kaçırmayıp sipariş vereyim mi yoksa aynı fiyat bandında daha iyisini bulmak mümkün mü?

Alınmaz PSU kötü.
Buna bakabilirsiniz.

ekran kartı stokta yok :( vatandaki sistemin kasasını coolermaster olarak değiştirsem sorun çözülür mü peki o zaman alınır mı ? @rtxahmet

@rtxahmet
Alınır fakat, donanım markalarının daha iyi olduğu bu sistemi almanız daha iyi olur;

İşlemci 12100F'miş, yeni farkettim kusura bakmayın :).

İşlemciyi 13100F olarak değiştirseniz Vatan'daki sistemle arasında 300TL fark fiyatı oluyor, 300TL'lik fark için kesinlikle değer.
benim attığım 4060 ti, bu düz 4060, yine de değer mi psu için ?

ekran kartı stokta yok :( vatandaki sistemin kasasını coolermaster olarak değiştirsem sorun çözülür mü peki o zaman alınır mı ? @rtxahmet

@rtxahmet

benim attığım 4060 ti, bu düz 4060, yine de değer mi psu için ?
Cooler master almanız için 2500tl daha eklemenizi gerekiyor sanırım, artı olarak ssd 1tb yaparsanız 23k bandına gelecek o fiyata farklı sistemler önerebiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı