i3 13100F+RX 580 sistem CS2 için yeterli midir?

Particle Cannon

Hectopat
İşlemci: i3 13100F, ekran kartı: RX 580, 4x8 DDR4 3200MHz RAM şeklinde hepsi kutusunda duruyor, daha montajlamadım Counter Strike 2, Dying Light ve GTA 5 için yeterli midir?
İşlemciye Phantom Spirit soğutucu aldım karta da undervolt yaptım ısınma sorunu yok.

12100f ile cs 2 130 150 fps veriyor sizinkiyle de bir tık üstünü verir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradan diğer oyunlara bakabilirsiniz.

Aşırı bir beklentiniz yoksa yeni nesil oyunlar dışında bu saydıklarınız oyunlarda gayet yeterli olacaktır.

Dying light'ta da 10100f ile bu videodaki değerler rahat alınıyor. Sizin işlemci de çok rahat oynatır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır hocam bakayım teşekkürler.
Aşırı bir beklentiniz yoksa yeni nesil oyunlar dışında bu saydıklarınız oyunlarda gayet yeterli olacaktır.
İşlemciyi İ5 14400F, İ5 13500 ya da İ7 12700KF ile değiştirme düşüncem var nasıl olur ?

@Particle Cannon mantıksız olur onun yerine ekran kartını yükseltmeniz daha sağlıklı olur.
Ekran kartını yükseltmeniz daha iyi olur bence çünkü işlemci zaten güzel.
İleride ekran kartını yükseltmek isterseniz gayet yerinde bir karar olur fakat yükseltmeyecekseniz gereksiz olur.
10-15k bütçede kart olarak 2. elde olabilir ne önerirsiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…