i3 13100F sistem alınır mı?

Oriax0

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
5600 3070 16 3600 B450M K II 1TB M.2
Meslek
Öğrenci
Sistemi indirim köşesinde gördüm BitFenix kasa ve MLD M.2 SSD seçilip 13000 TL'ye öneriliyordu. Ama şu an BitFenix kasa zaten seçili ve 12000 TL almaya değer mi ya da parçalarını degistireyim mi?
Maksimum bütçe: 13000.

Hocam yaz indirimleri çok fazla oluyor bu kasa seneye 21 binden aşağı bulamassın dolar euro kuru hep arttığından dolayı güzel olur alman ama bu amd ekran kartlarıda çok güzel eğer alıcaksan bunu almanı öneririm

Sistemi indirim köşesinde gördüm BitFenix kasa ve MLD M.2 SSD seçilip 13000 TL'ye öneriliyordu. Ama şu an BitFenix kasa zaten seçili ve 12000 TL almaya değer mi ya da parçalarını degistireyim mi?
Maksimum bütçe: 13000.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Stokta kalırsa kap.

Arc A750 sorunlu bir kartta ondan. Boştayken 40W tüketen ve fazla ısınan bir kartı almak istersen de bir şey diyemem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Stokta kalırsa kap.

Hocam sistemde şu an everst PSU ve kasa var.

Arc A750 sorunlu bir kartta ondan. Boştayken 40W tüketen ve fazla ısınan bir kartı almak istersen de bir şey diyemem.

PC oyun için değil iş için kullanılacak işten kastım Word Excel 20 Explorer sekmesi falan ama piyasada düzgün hazır sistem fazla yok ve almışken parasının hakkını veren bir şey olsun istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı