O oxiganoteng Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #1 RAM 16gb ram 12.5 kullanılıyor 3200mhz Ekran kartı 4060 windforce oc Anakart bilmiyorum İşlemci i313100f Merhaba. i313100F 4060 olan sistemim galiba darboğaz yapıyor ve bu yüzden bir türlü benim sistemime göre grafik ayarlayamadım. CS2'den anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Merhaba. i313100F 4060 olan sistemim galiba darboğaz yapıyor ve bu yüzden bir türlü benim sistemime göre grafik ayarlayamadım. CS2'den anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #2 Darboğaz derken? FPS'iniz mi düşük anlamadım, CS işlemci tabanlı oyun zaten.
684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.053 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #3 Kullanımlar ne oluyor ki söylememişsin.
O oxiganoteng Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #4 iUgur dedi: Darboğaz derken? FPS'iniz mi düşük anlamadım, CS işlemci tabanlı oyun zaten. Genişletmek için tıkla... FPS'im düşük ve sürekli drop giriyor. 684918 dedi: Kullanımlar ne oluyor ki söylememişsin. Genişletmek için tıkla... Kullanım derken hocam anlamadım.
iUgur dedi: Darboğaz derken? FPS'iniz mi düşük anlamadım, CS işlemci tabanlı oyun zaten. Genişletmek için tıkla... FPS'im düşük ve sürekli drop giriyor. 684918 dedi: Kullanımlar ne oluyor ki söylememişsin. Genişletmek için tıkla... Kullanım derken hocam anlamadım.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #5 oxiganoteng dedi: FPS'im düşük ve sürekli drop giriyor. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner programı yükleyim oyun içindeki kullanımını atabilir misin?
oxiganoteng dedi: FPS'im düşük ve sürekli drop giriyor. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner programı yükleyim oyun içindeki kullanımını atabilir misin?
O oxiganoteng Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #6 iUgur dedi: MSI Afterburner programı yükleyim oyun içindeki kullanımını atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Yükleniyor biraz vaktinizi alacağım.
iUgur dedi: MSI Afterburner programı yükleyim oyun içindeki kullanımını atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Yükleniyor biraz vaktinizi alacağım.
Efsane2512 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 1.443 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri No.1 - Koyu Siyah 03:00 ────────────● ∞ ⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻ Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #7 oxiganoteng dedi: Yükleniyor biraz vaktinizi alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam FPS'i monitörünüzün Hz değerine sabitleyip tekrar bakar mısınız drop giriyor mu diye(oyun içinden yapılıyor grafik kısmında)
oxiganoteng dedi: Yükleniyor biraz vaktinizi alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam FPS'i monitörünüzün Hz değerine sabitleyip tekrar bakar mısınız drop giriyor mu diye(oyun içinden yapılıyor grafik kısmında)
O oxiganoteng Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #8 Efsane2512 dedi: Hocam FPS'i monitörünüzün Hz değerine sabitleyip tekrar bakar mısınız drop giriyor mu diye(oyun içinden yapılıyor grafik kısmında) Genişletmek için tıkla... Onu denedim fakat sabitlenmiyor. iUgur dedi: MSI Afterburner programı yükleyim oyun içindeki kullanımını atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam yükledim nasıl kullanacağım.
Efsane2512 dedi: Hocam FPS'i monitörünüzün Hz değerine sabitleyip tekrar bakar mısınız drop giriyor mu diye(oyun içinden yapılıyor grafik kısmında) Genişletmek için tıkla... Onu denedim fakat sabitlenmiyor. iUgur dedi: MSI Afterburner programı yükleyim oyun içindeki kullanımını atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam yükledim nasıl kullanacağım.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.022 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Aralık 2023 #9 iUgur dedi: Darboğaz derken? FPS'iniz mi düşük anlamadım, CS işlemci tabanlı oyun zaten. Genişletmek için tıkla... CSGO işlemci tabanlıydı, CS2 ekran kartı tabanlı.
iUgur dedi: Darboğaz derken? FPS'iniz mi düşük anlamadım, CS işlemci tabanlı oyun zaten. Genişletmek için tıkla... CSGO işlemci tabanlıydı, CS2 ekran kartı tabanlı.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #10 Murat Can Şimşek dedi: CS:GO işlemci tabanlıydı, CS2 ekran kartı tabanlı. Genişletmek için tıkla... Gene işlemci tabanlı, sadece ekran kartınada yükleniyor o kadar.
Murat Can Şimşek dedi: CS:GO işlemci tabanlıydı, CS2 ekran kartı tabanlı. Genişletmek için tıkla... Gene işlemci tabanlı, sadece ekran kartınada yükleniyor o kadar.