O oxiganoteng Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #11 iUgur dedi: MSI Afterburner programı yükleyim oyun içindeki kullanımını atabilir misin? Genişletmek için tıkla... hocam baktım ama csde açılmıyor
iUgur dedi: MSI Afterburner programı yükleyim oyun içindeki kullanımını atabilir misin? Genişletmek için tıkla... hocam baktım ama csde açılmıyor
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #12 oxiganoteng dedi: Hocam baktım ama CS'de açılmıyor Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Her oyunda açılıyor O, oyundan oyuna göre diye bir şey yok. Şu iki görseldekiler gibi ayarlayın her şeyi.
oxiganoteng dedi: Hocam baktım ama CS'de açılmıyor Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Her oyunda açılıyor O, oyundan oyuna göre diye bir şey yok. Şu iki görseldekiler gibi ayarlayın her şeyi.
O oxiganoteng Centipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #13 iUgur dedi: Emin misiniz? Her oyunda açılıyor O, oyundan oyuna göre diye bir şey yok. Eki Görüntüle 2067413 Eki Görüntüle 2067414 Şu iki görseldekiler gibi ayarlayın her şeyi. Genişletmek için tıkla... yaptım fakat oyun içinde açılmıyor
iUgur dedi: Emin misiniz? Her oyunda açılıyor O, oyundan oyuna göre diye bir şey yok. Eki Görüntüle 2067413 Eki Görüntüle 2067414 Şu iki görseldekiler gibi ayarlayın her şeyi. Genişletmek için tıkla... yaptım fakat oyun içinde açılmıyor