K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 22 Şubat 2024 #11 Kemalussf dedi: Yakın zamanda fan temizliği yaptım. Hocam bende işlemcinin yanında verilen stok soğutucu var. Bunu alırsam gözle görülür bir biçimde fark olur mu? Genişletmek için tıkla... İşlemcinin yanında aldığım stok soğutucu derken hocam? Bu işlemciye stok fan yetmez.
Kemalussf dedi: Yakın zamanda fan temizliği yaptım. Hocam bende işlemcinin yanında verilen stok soğutucu var. Bunu alırsam gözle görülür bir biçimde fark olur mu? Genişletmek için tıkla... İşlemcinin yanında aldığım stok soğutucu derken hocam? Bu işlemciye stok fan yetmez.
K Kemalussf Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #12 Kaan Diktaş dedi: İşlemcinin yanında aldığım stok soğutucu derken hocam? Bu işlemciye stok fan yetmez. Genişletmek için tıkla... Anladım, hocam. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
Kaan Diktaş dedi: İşlemcinin yanında aldığım stok soğutucu derken hocam? Bu işlemciye stok fan yetmez. Genişletmek için tıkla... Anladım, hocam. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 22 Şubat 2024 #13 Kemalussf dedi: Yakın zamanda fan temizliği yaptım. Genişletmek için tıkla... Isı arttıkça fan hızlanır, fanları yağladığınızı tahmin edip ek olarak BİOS tan fan ayarı yapabilirsiniz. Kaan Diktaş dedi: İşlemcinin yanında aldığım stok soğutucu derken hocam? Bu işlemciye stok fan yetmez. Genişletmek için tıkla... Öyle ahım şahım ısınan bir işlemci değil, macunda yenileyebilir.
Kemalussf dedi: Yakın zamanda fan temizliği yaptım. Genişletmek için tıkla... Isı arttıkça fan hızlanır, fanları yağladığınızı tahmin edip ek olarak BİOS tan fan ayarı yapabilirsiniz. Kaan Diktaş dedi: İşlemcinin yanında aldığım stok soğutucu derken hocam? Bu işlemciye stok fan yetmez. Genişletmek için tıkla... Öyle ahım şahım ısınan bir işlemci değil, macunda yenileyebilir.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 22 Şubat 2024 #14 584297 dedi: Isı arttıkça fan hızlanır, fanları yağladığınızı tahmin edip ek olarak BIOS'tan fan ayarı yapabilirsiniz. Öyle ahım şahım ısınan bir işlemci değil, macunda yenileyebilir. Genişletmek için tıkla... Ufak bir UV yapmasıda iş görmez değil yani hocam. Her zaman kesin çözümü öneririm.
584297 dedi: Isı arttıkça fan hızlanır, fanları yağladığınızı tahmin edip ek olarak BIOS'tan fan ayarı yapabilirsiniz. Öyle ahım şahım ısınan bir işlemci değil, macunda yenileyebilir. Genişletmek için tıkla... Ufak bir UV yapmasıda iş görmez değil yani hocam. Her zaman kesin çözümü öneririm.