i3 13100F ve Arc A770 darboğaz yapar mı?

Hahaha hocam hem yeni macera yasamak istiyorum biraz da Intel sevgim var.

Macera yaşayım derken optimizasyon sorunları yaşamayın A770 daha tam optimize edilemedi halen. RX 6700 XT ve i5 12400Fli sistemi almak daha mantıklı. Hem uzun ömürlülük açısından daha iyidir. 16 GB VRAM'i var diye de Intel sevdasına tutulmamak gerekir.

Tek çekirdek işlemciler bazı oyunlarda daha iyi FPS veriyor çok işlemciler genelde yazılımdı sanırım video render tarzı işlerde iş yapıyor.

Öyle bir şey yok Intel tek çekirdek 1500 puan AMD tek çekirdek 1100 puan olsun Intel'i 4 le çarptığında 6000 eder AMD 6 ile çarparsan 6600 ediyor yani daha iyi reneder işlerinde de çoklu çekirdek iyi ki AMD ağır dövüyor.

Hahaha hocam hem yeni macera yasamak istiyorum biraz da Intel sevgim var.

Anlıyorum seni biraz risk biraz da belki kart ileride oturur iyi bir sistemim olur diye düşünüyorsun galiba.
Hatta aramızda kalsın bende böyle şeyler denemeyi seviyorum

40 50 FPS az alırım diyorsan alabilirsin bu işler sevgi değil mantık işi para harcanıyor.

Sistem alırken ki durumu kastettim kötülemek için değil

Ama hocam içim yanıyor laptop 2021 model ama 2 çekirdek thread bile 2.

Tek çekirdek kullanan oyunlar var Valorant mesela.

Ama hocam içim yanıyor laptop 2021 model ama 2 çekirdek thread bile 2.

Vallahi benim sistemim 6700XT vs. Sürekli parça alıyorum ama yazın tabiri caizse bayaği bir çalıştım şu anda da harçlık biriktirip keyfime monitör mouse mouse pad SSD falan alıyorum.

Tek çekirdek kullanan oyunlar var Valorant mesela.

Hocam öyle değil o olay tek çekirdek ve çok çekirdek puanı farklı şeyler evet ama kaç tane çekirdek ve toplam kaç ettiği tekli puanıdır Valorant 4 çekirdeğin 1 tanesini kullanmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…