i3-13100F ve RTX 4060 sistem alınır mı?

Danthevil

Centipat
Daha fazla  

Sistem bu, alirsam hiçbir şey eklemeden alacagim. Ürün hakkinda bir yorum goremedim o yuzden sormak istiyorum. Veya biraz daha bekleyip RTX 5060 sistem de alabilirim. Sizce hangisi daha mantikli olur? Bu urunun fiyati uygun geldi.

Bu arada hikayeli oyunlar icin alacagim 1080p 75 Hz monitörüm var ust duzey performans gibi bir amacim yok 2-3 sene guncel oyunlari rahat bir sekilde camur olmayan grafiklerle oynayabileyim yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
512 GB günümüz için yetersiz bence arttırmayı düşünebilirsiniz.

Bütçen maksimum 20k ise alınabilir diye düşünüyorum. Kasayı Vento yapabilirsin.
Dun benden kaynakli bir sorun olustu galiba yanitinizi gormemistim, kasayi degistirmeden aldim o yuzden. Umarim cok sikinti yasamam kasayla ilgili. Yanitiniz icin tesekkurler.

Dun benden kaynakli bir sorun olustu galiba yanitinizi gormemistim, kasayi degistirmeden aldim o yuzden. Umarim cok sıkıntı yasamam kasayla ilgili. Yanitiniz icin teşekkürler.

Keşke daha önce görseydim bu konuyu kral kanser olacaksın hazırlan i3 13100F RTX 4060ı beslemiyor iade edebiliyorsan et bence işlemciyi yükselt.

Keşke daha önce görseydim bu konuyu kral kanser olacaksın hazırlan i3 13100F RTX 4060ı beslemiyor iade edebiliyorsan et bence işlemciyi yükselt.
Siparis su anda hazirlaniyor olarak gozukuyor dedigin gibi yapabilirim eger gercekten sikintiliysa.

30 k ya ddr4 sistem mi aldınız cidden?

Benim arkadaşımın sistemi neredeyse aynı işlemciside ekran kartıda aynı ama hiçbir darboğaz yaşamadığını söylüyordu emin misinz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…