i3 13100F yazılım ve tasarım için nasıldır?

efe060

Femtopat
Daha fazla  
Intel Core i3 13100F soket 1700 5MB önbellek 3.4GHz 10nm işlemci aldım. Yazılım ve tasarım işleriyle uğraşacağım, kurtarır mı? 5MB olması kafamı karıştırdı, yazılım, tasarım ve oyunlarda performans düşer mi? Ayrıca ekran kartım şu: "Gigabyte RTX 3060 eagle R2.0 12 GB GDDR6 192Bit DX12 NVIDIA ekran kartı".

Son düzenleme:
Kurtarır.

5mb düşük sayılır mı, performansı bozar mı

Tasarım için bana yetiyor. Photoshop'u sonuna kadar zorlayarak kullanıyorum. 3 4 saatten sonra sadece arada bir duraksama oluyor 1-2 saniye o kadar. Benim için yeterli. 5mb değil 6mb bu arada.

Tasarım için bana yetiyor. Photoshop'u sonuna kadar zorlayarak kullanıyorum. 3 4 saatten sonra sadece arada bir duraksama oluyor 1-2 saniye o kadar. Benim için yeterli. 5mb değil 6mb bu arada.
1 MBde de pek fark olmaz heralde

Peki akıllı bellekle beraber 12mb+5mb olması ile direkt 18 MB olması arasında fark ne oluyor? Hangisi daha avantajlı?
Akıllı bellek daha avantajlı. Gerekmediği sürece veya kullanılmadığı zaman daha az güç tüketir. Gerek olduğu zaman belleği kullanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…