SUNRISE-7500F Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.
www.gaming.gen.tr
Hocam soğutucu ilk baştakini seçin ve SSD'yi de Adata seçin. Bu kadar yapamıyorsanız İtopya'daki sistemi hiç değiştirmeden alın.Eğer bilgisayar alıcaksanız şuan amd işlemci öneriyoruz.Çünkü amd 2025 e kadar soketini koruyacak.
Ekran kartı Galax değil de ASUS MSI veya Gigabyte olan modeller yok mu acaba? Attığınız sistemi gördüm ekran kartı markasından ve soğutucu masrafından vazgeçtim. Bir de darboğazdan dolayı İtopya'daki̇ değil de Metmellow modelini 5600 işlemci ile değiştirip almak daha mantıklı geldi sizce?
Ekran kartı Galax değil de ASUS MSI veya Gigabyte olan modeller yok mu acaba? Attığınız sistemi gördüm ekran kartı markasından ve soğutucu masrafından vazgeçtim. Bir de darboğazdan dolayı İtopya'daki̇ değil de metmellow modelini 5600 işlemci ile değiştirip almak daha mantıklı geldi sizce?
Hocam metmellow sistem gereksiz bir fiyata sahip. Ryzen 5 5600 bütçeniz yoksa alınır. Bütçeniz var ve Galax gayet de iyi bir marka. Eğer olmaz diyorsanız en üstteki İtopya'yı alın. Darboğaz olsa bile fark edilmez.
Hocam metmellow sistem gereksiz bir fiyata sahip. Ryzen 5 5600 bütçeniz yoksa alınır. Bütçeniz var ve Galax gayet de iyi bir marka. Eğer olmaz diyorsanız en üstteki İtopya'yı alın. Darboğaz olsa bile fark edilmez.