i3 14100F işlemci için anakart önerisi

2kspex

Hectopat
i3 14100F işlemci aldım, ona uygun bir anakart bulmaya çalışıyorum. H610M serisi alacaktım ancak BIOS sürümü güncel gelmeme ihtimali varmış. Şu anki işlemcim de 9100F olduğu için güncel gelmez ise upgrade yapamayacağım ya da H610M'de öyle bir sorun olur mu? Çünkü bu anakartı satan satıcılara BIOS sürümü sorduğumda kimisi güncel dedi kimisi ise kutu kapalı olduğu için bilgi veremiyoruz gibi cevaplar geldi. Böyle bir soruna karşılık uygun fiyatlı 14.nesil destekleyen anakart önerisi alabilirim. Teşekkürler şimdiden.

H610M anakartı satın al ve en sonki BIOS sürümüne güncelle sorunsuz kullanırsın. Hangi markalara bakıyorsun?

Eğer BIOS güncel gelmez ise güncelleyemem başta belirttim öyle bir ihtimal var. Bir de B760M serisine baktım onda da öyle bir ihtimal var mı pek anlamadım ama o da bir seçenek gibi geldi başka anakart tam araştıramadım siz ne düşünüyorsunuz.
H610M anakartı satın al ve en sonki BIOS sürümüne güncelle sorunsuz kullanırsın. Hangi markalara bakıyorsun?

"Güvendiğiniz" bir bilgisayarcıya götürüp hallettirebilirsiniz. H610 serisinde Prime H610M-A veya H610M-K anakart kullanan tanıdıklarım var gayet memnunlar.

Son çare olarak bunu yapmayı düşünüyorum direk 14.nesil destekleyen önerdiğiniz uygun fiyatlı anakart var mıdır hocam.
"Güvendiğiniz" bir bilgisayarcıya götürüp hallettirebilirsiniz. H610 serisinde Prime H610M-A veya H610M-K anakart kullanan tanıdıklarım var gayet memnunlar.

Son çare olarak bunu yapmayı düşünüyorum direk 14.nesil destekleyen önerdiğiniz uygun fiyatlı anakart var mıdır hocam.

Bu anakart önerildi ama BIOS güncel gelmez ise güncelleme yapamayacağım üstte belirttim zaten öyle bir durum olur mu B760 anakart almayı düşünüyordum ben.

Önerilerinizi beklemekteyim hala anakart arayışındayım

Son düzenleme:

Bunda BIOS Update yapmaya gerek yok mu bazı yerlere baktım bunda da belli bir surumden sonra 14.nesil destekliyormuş.

Bir ara N11'de B760M Gigabyte anakart 3200TL'di.

i5 12400F - MSI H610M-E kombinasyonu kullanıyorum BIOS güncellemesini henüz yapmadım. Sistemi uğraşmak istemediğim için direk Vatan Bilgisayar'dan hazır şekilde toplattım daha önce sistem başlatılmamıştı bile ama sorunsuz kullanıyorum.

He pardon bir dakika şimdi anladım. Benimki doğal olarak destekliyor zaten LGA1700'ün ilk nesili olduğu için. Yanlış yazmışım üstteki yazıma aldanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…