Dünkü Vatan Bilgisayar sistemine göre şöyle avantajları var: Ekran kartı ASUS Dual, Vatan'daki sistem Gigabyte Windforce cayır cayır yanan ekran kartı kullanıyordu. Ve özelleştirme imkanları daha geniş bu sistemde. Kasa BitFenix, soğutucu Fazeon A3120TRA yapılabilir.
ALI BICIM-IVJ/ INTEL Core i3 14100F/ASUS GeForce RTX 4060 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da
Stok halde alınacaksa değmez, 13100F-14100F birbirinden çok farklı işlemciler değiller. Tek avantaj Gigabyte Windforce yerine Asus Dual olması. O da 4060'ta herhangi bir performans farkı yaratmaz. En kötü ihtimalle fanlar bir tık hızlı çalışır Windforce'ta. Upgrade seçenekleri için yorum yapmıyorum. Vatan'da pek F/P seçenek yoktu. Bunda WD Blue 1 TB ve 4 ısı borulu soğutucu iyi duruyor.
@01dead Vatandakini ben şu yüzden aldım. Bende 12100F ve 6500xt ekran kartlı sistem var. Vatandaki parçaları alıp eski kasamı satacağım. 9 bin TL'ye RTX 4060 ve yeni kasaya upgrade etmiş gibi olacağım.