i3 14100F - RTX 4060 sistem alınır mı?

Max 20 daha monitör alıcam çünkü.

Çok etkiler mi bu beni
Hocam rekabetçi oyunlar oynayacaksanız i3 ile sınır değerlerde gezersiniz. Genel iş anlamında da 4 çekirdek yetersiz kalıyor artık. Çok büyük bir sorun değil fakat sonradan değiştirmek istediğinizde elinizden çıkartmanız ve yükseltmeniz zor masraflı olur

Sıvı soğutma gerek olacağını düşünmüyorum ilk etapta, havalar ısındığı vakit belki alabilirsiniz. Kule tipi almanız daha iyi olur

Hocam rekabetçi oyunlar oynayacaksanız i3 ile sınır değerlerde gezersiniz. Genel iş anlamında da 4 çekirdek yetersiz kalıyor artık. Çok büyük bir sorun değil fakat sonradan değiştirmek istediğinizde elinizden çıkartmanız ve yükseltmeniz zor masraflı olur

Sıvı soğutma gerek olacağını düşünmüyorum ilk etapta, havalar ısındığı vakit belki alabilirsiniz. Kule tipi almanız daha iyi olur

Rekabetçi bir Valorant oynuyorum onda da 200 FPS değerlerine vs çıkamaz mı bu sistem

Bir de bu sisteme uygun mümkünse büyük inç değerli monitör öneriniz var mıdır

Rekabetçi bir Valorant oynuyorum onda da 200 FPS değerlerine vs çıkamaz mı bu sistem

Bir de bu sisteme uygun mümkünse büyük inç değerli monitör öneriniz var mıdır
Hocam Valorant oynayacaksanız 24 inç değerinin üstüne çıkmanızı önermiyorum. Yoksa ekranın tamamını görme konusunda dezavantaja sahip olursunuz.

fps olarak rekabetçi bir valorant oynuyorum onda da sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama yüksek fps değerleri alamaz mıyım bu sistemle?

FPS olarak rekabetçi bir Valorant oynuyorum onda da sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama yüksek FPS değerleri alamaz mıyım bu sistemle?

Valorant basit bir oyun Valorant'ta alırsın ama CS2 Warzone vb oyunlarda alamazsın.

RDR'de maksimum 100 Cyberpunk 80-90 alırsın.
Sağ olun hocam. ben en son bu haliyle alıyorum o zaman 16gb ramle 17500e yükseltmişler fiyatı.

Sağ olun hocam. ben en son bu haliyle alıyorum o zaman 16gb ramle 17500e yükseltmişler fiyatı.
ek olarak psu su fln sıkıntı olur mu pek anlamadıgım için soruyorum

Son düzenleme:

ek olarak psu su fln sıkıntı olur mu pek anlamadıgım için soruyorum
Olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı