i3 14100F RTX 4060 sistem yeterli FPS'i almıyor

Semih Kozan

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i3 14100f Asus Dual RTX 4060 G.Skill 8x2 16 GB 3600 Mhz Ram Asus Prime H610M-K
Arkadaşlar 10 gün önce İtopya üzerinden i3 14100F RTX 4060'lı bir bilgisayar satın aldım. Almadan önce aynı sisteme benzer özelliklerde(sadece markalar farklı)bir sistemin videosunu izlemiştim. Çogu oyunda benden kat kat daha fazla FPS alıyor. Ben anlamadım bir arkadaşımda daha aynı şekilde bu problem var. Sürücüleri de bildiğim kadarıyla güncelledim ekran kartı driverini güncelledim RAM MHz'sini arttırdım FPS arttı ama hala benzer sistemlerdeki gibi FPS alamıyorum. Aldığım sisteme benzeyen sistemin linkini koydum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS'lerin ne alemde.
fpslerim düşük değil ama videodaki gibi değil videoda forza horizon 5 testine bakın 200 fps civarı alıyor ben aynı ayarları yaptığımda 75 fps alıyorum arada 20 30 fps fark olsa yine tamam diyecem itopyamı bizi kandırıyor yoksa gerçek olanmı bu ben anlamadım

Drıverları doğru kurduğuna emin misin Windows kurulumu geldi İtopya kaldıramıyordur senin FPS düşük 1080p de 75 FPS düşük senin sisteme göre.

Drıverları doğru kurduğuna emin misin Windows kurulumu geldi İtopya kaldıramıyordur senin FPS düşük 1080p de 75 FPS düşük senin sisteme göre.
evet windows kurulu geldi ben kendim format attım sonradan ama hala aynı şekil

Technopat Haberler

Geri
Yukarı