önerebileceğiniz hazır sistem varmıdır işlemcisi bu yıl çıkış yaptığı için bir arkadaşım önermişti 4 çekirdekli olduğu için değmiceni düşünmüştüm bu yüzden konu olarak açtım
Önerebileceğiniz hazır sistem var mıdır işlemcisi bu yıl çıkış yaptığı için bir arkadaşım önermişti 4 çekirdekli olduğu için değmiceni düşünmüştüm bu yüzden konu olarak açtım.
Kanka bence aç kurt gibi Donanım Arşivi'ni takip et arada sırada indirim çıkartıyor tabiri caizse hayvan gibi ucuz oluyor arkadaşım 19k ya almıştı sizin sistemin bir düşüğünü o şekilde.
önerebileceğiniz hazır sistem varmıdır işlemcisi bu yıl çıkış yaptığı için bir arkadaşım önermişti 4 çekirdekli olduğu için değmiceni düşünmüştüm bu yüzden konu olarak açtım
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.
www.gamegaraj.com
Ekran kartını Palit 4060 OC ile değiştir RAM'i de XPG Lancer Blade 1x16 ile değiştirir bunu alırsan daha mantıklı olur.
Kanka bence aç kurt gibi Donanım Arşivi'ni takip et arada sırada indirim çıkartıyor tabiri caizse hayvan gibi ucuz oluyor arkadaşım 19k ya almıştı sizin sistemin bir düşüğünü o şekilde.