İ3 2.50GHZ ve GT640 sistem Gta 5 Kaldırır mı ?

Gensoru

Hectopat
Daha fazla  
Az önce ismini veremeyeceğim ama güvenilir olan sitede bunu gördüm:
GTA 5 Minimum Sistem Gereksinimleri:
  • Çift çekirdekli 2.66 GHZ Intel Core 2 Duo işlemci veya çift çekirdekli AMD Phenom II X2 545 işlemci
  • Nvidia GeForce GT 530
  • 4 GB RAM
  • 64 bit Windows 7 işletim sistemi veya 64 bit üst versiyonları
  • 20 GB boş depolama alanı
Eğer gta 5'in sistem gereksinimi buysa gt 640 2gb intel core i3 2.50 ghz ve 4 gb ramli sistemde hangi ayarlarda kaç fps de çalıştırır? Cevaplarsanız sevinirim ona göre yeme içmeden kesilecem :D İyi forumlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Medium ayarlarda oynayabilir miyim peki? Keskinliği yumuşatma kapalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki sizce bu sistem gereksinimiyle hangi ayarlarda oynayabilirim optimizasyon çok iyi olursa ?

Hadi ya o kadar iyi değil ki sistemim :D peki sizce şimdiden para biriktireyim mi alayım mı oyunu? Ben iyi optimizasyon olacağına eminim. BF4'te 1080p full hd ayarlarda mediumda 35 fps alıyorum.

Ya nedir bu GTA5 kaldırırmı sorusu? En az 20 tane böyle konu gördüm. Belki çok iyi belki de çok kötü optimize çıkacak nerden biliyorsunuz. Ya biraz bekleyin yakında sistem gereksinimleri açıklanır.:matrix: :lanet: :lanet: :lanet: :matrix:

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı