i3-2100 Ekran kartı önerisi

mertgul100

Hectopat
Anakart - ESC > H61H2-M2 (V1.0)
İşlemci - Intel Core i3-2100
Ekran Kartı - Onboard
Ram - 4 GB 1333 MHz
HDD - 1 TB 7200 RPM
SSD - 120 GB
Power - 300W

Arkadaşlar bu sisteme en uygun ekran kartını alacağım bir süredir araştırıyorum.
Sizinde fikirlerinizi almak isterim.
Zaman ayırıp fikirlerini belirtenlere teşekkürler .

Almayı düşündüğüm ekran kartı - MSI AMD Radeon R7 240

Radeon R7 240 2GD3 LP | Graphics card - The world leader in display performance | MSI Türkiye

Son düzenleyen: Moderatör:
R7 240 ekran kartına bu psu yeterli gelecekmidir ?

Dosya Ekleri

• pr_03_271.jpg
    pr_03_271.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 239
Bütçe olabildiğince düşük. Bu bilgisayara çok fazla masraf yapmak istemiyorum. Bu bilgisayar sadece idareten duracak. Ama bir bilgisayarda ekran kartı olmadan olmuyor . O yüzden bu sisteme en uygun kartı alacağım . Güç kaynağına para vermemek işime gelir. Yinede bütçe belirtmek gerekirse 250 lira en fazla diyebilirim.

Büyük ihtimal yeterli gelir. Güç kaynağın çok kötü.
Malesef psu yeterli gelmedi. Kartı taktıktan sonra bilgisayar tepki vermedi. Ama ekran kartını çıkartınca açıldı. Yarın yeni bir psu alıcam 2. el . Kartın kutusunda minimum 400w diyor zaten versiyon 2 geldi 1 kalmamış sanırım o yüzden yeterli gelmedi. Alacak arkadaşlara duyrulur.

Bütçe olabildiğince düşük. Bu bilgisayara çok fazla masraf yapmak istemiyorum. Bu bilgisayar sadece idareten duracak. Ama bir bilgisayarda ekran kartı olmadan olmuyor . O yüzden bu sisteme en uygun kartı alacağım . Güç kaynağına para vermemek işime gelir. Yinede bütçe belirtmek gerekirse 250 lira en fazla diyebilirim.

Malesef psu yeterli gelmedi. Kartı taktıktan sonra bilgisayar tepki vermedi. Ama ekran kartını çıkartınca açıldı. Yarın yeni bir psu alıcam 2. el . Kartın kutusunda minimum 400w diyor zaten versiyon 2 geldi 1 kalmamış sanırım o yüzden yeterli gelmedi. Alacak arkadaşlara duyrulur.

Psu da sıkıntı yokmuş. Bios güncellemesi yaptım ve sorun düzeldi. Ekran kartını çok beğendim alacak varsa tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı