i3 2100 + HD 5570 sistem yükseltme

jestere1231231

Kilopat
Merhaba ben uzay montaj bilgisayar kullanıyorum. Bilgisayarımı upgrade etmek istiyorum.
Sistemim:
i3 2100 işlemci.
HD 5570 ekran kartı.
4 GB DDR 3 RAM.
300W PSU.
500 GB HDD.
Harddiskim çoğunlukla 40 derecelerde ve %100 kullanılıyor. önce harddisk mi almalıyım yoksa RAM mi yoksa boş kasa mı?

Uzay montaj çok tozlanır. Öncelikle kasa almanızı öneririm. Bütçenizi ve kullanım amacınızı da yazarsanız daha sağlıklı öneriler gelecektir.

Uzay montaj çok tozlanır. Öncelikle kasa almanızı öneririm. Bütçenizi ve kullanım amacınızı da yazarsanız daha sağlıklı öneriler gelecektir.
Şuan 150 TL gibi bir bütçem var çoğunlukla oyun falan oynuyorum. Her hafta tozları falan alıyorumda kasada sadece işlemciyle ekran kartının fanı var yani ektra bir fan yok.
Birde kasa olarak ne öneriniz var? aklımdaki model Rampage Redsky 4*12cm Kırmızı Fan Siyah Cam Pencereli Oyuncu Kasa - n11.com

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı