i3 2100 için GTX 1050 mi, GT 1030 mu?

BrsBrk

Hectopat
Daha fazla  
Sadece CS:GO oynamak için ekran kartı almayı düşünüyorum. Bu iki ekran kartı gözüme çarptı, bilgisayarım eski bir bilgisayar olduğu için emin olamadım. i3 2100 3.10 GHz işlemci var ve anakartı hakkında hiçbir bilgim yok. Hangi ekran kartı daha yararlı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece CS:GO oynamak için ekran kartı almayı düşünüyorum. Bu iki ekran kartı gözüme çarptı, bilgisayarım eski bir bilgisayar olduğu için emin olamadım. i3 2100 3.10 GHz işlemci var ve anakartı hakkında hiçbir bilgim yok. Hangi ekran kartı daha yararlı olur?

1030. Fazlasını besleyemez.

İkinci elde GTX 750Ti, sıfırda GT 1030. Testlere göre 750 Ti daha önde tanıdığın biri satıyorsa uygun fiyata alabilirsin. Yoksa sıfır GT 1030 almak daha emniyetli ve zahmetsiz olacaktır. Daha ötesini de beslemeyip darboğaz yapacağını düşünüyorum.

I3 2100 için GT 1030 güzel olacaktır.

Bende i3 2100 olan sistemimi gt 1030 ile yükselteceğim. Muhtemelen işlemcinin kaldıracağı en yüksek kartlardan biri. Rx 460 deneyebilirsin fakat darboğaz ihtimalini bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı