AMD alırsan ısınma sorunu gibi şeylerle karşılaşabilirsin. Bende i3 4160 ile GTX760 kullanıyorum. Darboğaz olmuyor. Sizde alıp kullanabilirsiniz. İllede AMD isterim diyorsan R9 280 veya 270X alabilirsin. AMD alırsan belki ufak tefek darboğaz olabilir. Ama Nvidia'da olmayacağından eminim. Tercihim Nvidia'dan yana.
AMD alırsan ısınma sorunu gibi şeylerle karşılaşabilirsin. Bende i3 4160 ile GTX760 kullanıyorum. Darboğaz olmuyor. Sizde alıp kullanabilirsiniz. İllede AMD isterim diyorsan R9 280 veya 270X alabilirsin. Darboğaz olmaz. Ama tercihim Nvidia'dan yana.
2 sanal 2 gerçek (Hyper Threading) olduğundan dolayı oldukça iyi. Benimki kadar olmasa da benim işlemcime yakın. R9 280 veya 270X ile darboğaz yapacaktır elbet ama Nvidia alırsa darboğaz olma ihtimali daha az, olsa bile çok hissetmez.
2 sanal 2 gerçek (Hyper Threading) olduğundan dolayı oldukça iyi. Benimki kadar olmasa da benim işlemcime yakın. R9 280 veya 270X ile darboğaz yapacaktır elbet ama Nvidia alırsa darboğaz olma ihtimali daha az, olsa bile çok hissetmez.