i3 2100 RX 570 darboğaz yapar mı?

• Konuyu başlatan Ruter
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.594
İşlemcim i3 2100, anakartım ECS H61H2- M.2, PSU'm 300W ama 500W FSP aldım. Sorularım şunlar. İkinci el RX 570 aldım ne kadar darboğaz yapar? Anakarta direkt bağlayınca çalışacak mı?

Çalışırda darboğaz %30-40 olur yani 1080P aşağısı kullanırsanız işlemci imkanı yok yetmez benden size tavsiye i5 2500 ya da i7 2600 modellerine geçmeniz o zaman darboğaz bayağı azalır %10 civarına düşer.

İşlemcim i3 2100, anakartım ECS H61H2- M.2, PSU'm 300W ama 500W FSP aldım. Sorularım şunlar. İkinci el RX 570 aldım ne kadar darboğaz yapar? Anakarta direkt bağlayınca çalışacak mı?
Yüzde 40 civarı darboğaz olur. Kısacası o işlemciyle bu kartı kullanmak pek doğru olmaz.

Çalışırda darboğaz %30-40 olur yani 1080P aşağısı kullanırsanız işlemci imkanı yok yetmez benden size tavsiye i5 2500 ya da i7 2600 modellerine geçmeniz o zaman darboğaz bayağı azalır %10 civarına düşer.
Daha az önce satın aldım ekran kartımı. Tüm paramı buna yatırdım yani. GTA 5 yüksek ayarlarda herhangi bir sıkıntı olmadan açar değil mi?

Yüzde 40 civarı darboğaz olur. Kısacası o işlemciyle bu kartı kullanmak pek doğru olmaz.
Ayrıca PSU da yetersiz zaten hocam.
Daha az önce satın aldım ekran kartımı. Tüm paramı buna yatırdım yani. GTA 5 yüksek ayarlarda herhangi bir sıkıntı olmadan açar değil mi?
PSU yeterli gelirse açacaktır. Umarım PSU besleyebilir.

Açar ama işlemci yüzünden çok yüksek FPS alamazsın. Bunu sorun etmezsen oynanır.
Ayrıca PSU da yetersiz zaten hocam.

PSU yeterli gelirse açacaktır. Umarım PSU besleyebilir.
PSU bence gayet yeterli. Modelini bilmesem de 500W FSP bir PSU bu sistemi rahatlıkla besler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı