C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.576 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #11 Zombrine Tvo dedi: Yani direkt anakartin VGA girisi var onami takmalyim kabloyu. Ona taktigimda monitor goruntu vermiyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını söktükten sonra monitörü anakarttaki VGA çıkışına takınca görüntü vermiyor mu?
Zombrine Tvo dedi: Yani direkt anakartin VGA girisi var onami takmalyim kabloyu. Ona taktigimda monitor goruntu vermiyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını söktükten sonra monitörü anakarttaki VGA çıkışına takınca görüntü vermiyor mu?
Zombrine Tvo Centipat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 148 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx4060 , i5-12400f , 2x16 3200mhz , rm750x gold plus , b760prors/d4 wifi Cinsiyet Erkek Meslek Renderci 15 Eylül 2023 #12 karti sokup atdim abi simdi anakarta taktim vga yi calisti sorunsuz. Allah senden razi olsun hocam cenkkk dedi: Ekran kartını söktükten sonra ona takınca görüntü vermiyor mu? Genişletmek için tıkla...
karti sokup atdim abi simdi anakarta taktim vga yi calisti sorunsuz. Allah senden razi olsun hocam cenkkk dedi: Ekran kartını söktükten sonra ona takınca görüntü vermiyor mu? Genişletmek için tıkla...