M mRekt Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 613 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #11 TheHotChili dedi: Hocam sağ olun 2000 TL'ye A8 9600 alınır mı 8 GB RAM 400W PSU. Genişletmek için tıkla... Alınmaz bu attığım sistem daha ileri dönük bir sistem. TheHotChili dedi: Hocam sağ olun 2000 TL'ye A8 9600 alınır mı 8 GB RAM 400W PSU. Genişletmek için tıkla... 2K'ya çıkarıyorsanız bütçenizi bu attığım sisteme bir kasa alabilirsiniz ya da işlemciyi R3 2200G'ye kadar çıkarabilirsiniz.
TheHotChili dedi: Hocam sağ olun 2000 TL'ye A8 9600 alınır mı 8 GB RAM 400W PSU. Genişletmek için tıkla... Alınmaz bu attığım sistem daha ileri dönük bir sistem. TheHotChili dedi: Hocam sağ olun 2000 TL'ye A8 9600 alınır mı 8 GB RAM 400W PSU. Genişletmek için tıkla... 2K'ya çıkarıyorsanız bütçenizi bu attığım sisteme bir kasa alabilirsiniz ya da işlemciyi R3 2200G'ye kadar çıkarabilirsiniz.
T TheHotChili Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #12 2200g ve Vega 8 iyi ikili ancak bütçemi aşıyor A 8 9600 aklıma yattı aslında
M mRekt Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 613 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #13 TheHotChili dedi: 2200G ve Vega 8 iyi ikili ancak bütçemi aşıyor a 8 9600 aklıma yattı aslında. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz ben yapmam gerekeni yaptım ve ileriye dönük bir sistem yolladım siz A8 tercih ediyorsunuz size bağlı ben bir şey diyemem.
TheHotChili dedi: 2200G ve Vega 8 iyi ikili ancak bütçemi aşıyor a 8 9600 aklıma yattı aslında. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz ben yapmam gerekeni yaptım ve ileriye dönük bir sistem yolladım siz A8 tercih ediyorsunuz size bağlı ben bir şey diyemem.
T TheHotChili Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #14 mRekt dedi: Siz bilirsiniz ben yapmam gerekeni yaptım ve ileriye dönük bir sistem yolladım siz A8 tercih ediyorsunuz size bağlı ben bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... mRekt dedi: Siz bilirsiniz ben yapmam gerekeni yaptım ve ileriye dönük bir sistem yolladım siz A8 tercih ediyorsunuz size bağlı ben bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Aslında a 8 ile arasında fiyat olarak fark yok Vega 3 r7 240 a göre daha iyi olur mu Hangisi daha çok FPS verir
mRekt dedi: Siz bilirsiniz ben yapmam gerekeni yaptım ve ileriye dönük bir sistem yolladım siz A8 tercih ediyorsunuz size bağlı ben bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... mRekt dedi: Siz bilirsiniz ben yapmam gerekeni yaptım ve ileriye dönük bir sistem yolladım siz A8 tercih ediyorsunuz size bağlı ben bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Aslında a 8 ile arasında fiyat olarak fark yok Vega 3 r7 240 a göre daha iyi olur mu Hangisi daha çok FPS verir
M mRekt Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 613 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #15 TheHotChili dedi: Aslında a 8 ile arasında fiyat olarak fark yok Vega 3 R7 240'a göre daha iyi olur mu? Hangisi daha çok FPS verir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aradaki farkı kendiniz görün ve ayrıca daha da ileri dönük sistem benim attığım.
TheHotChili dedi: Aslında a 8 ile arasında fiyat olarak fark yok Vega 3 R7 240'a göre daha iyi olur mu? Hangisi daha çok FPS verir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aradaki farkı kendiniz görün ve ayrıca daha da ileri dönük sistem benim attığım.
T TheHotChili Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #16 mRekt dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aradaki farkı kendiniz görün ve ayrıca daha da ileri dönük sistem benim attığım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler 3000g alıyorum
mRekt dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aradaki farkı kendiniz görün ve ayrıca daha da ileri dönük sistem benim attığım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler 3000g alıyorum
N NaneyiYemisCyber Femtopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #17 Hocam birşey sorcam Benim sistem şöyle Ram: 8 Vram: 1 Amd Radeon Graphics Amd Ryzen 4700U 60 hZ Max 4.5 ghz Atanmış Vram 10(bunun ne olduğunu bilmiyorum) mRekt dedi: Siz bilirsiniz ben yapmam gerekeni yaptım ve ileriye dönük bir sistem yolladım siz A8 tercih ediyorsunuz size bağlı ben bir şey diyemem Genişletmek için tıkla...
Hocam birşey sorcam Benim sistem şöyle Ram: 8 Vram: 1 Amd Radeon Graphics Amd Ryzen 4700U 60 hZ Max 4.5 ghz Atanmış Vram 10(bunun ne olduğunu bilmiyorum) mRekt dedi: Siz bilirsiniz ben yapmam gerekeni yaptım ve ileriye dönük bir sistem yolladım siz A8 tercih ediyorsunuz size bağlı ben bir şey diyemem Genişletmek için tıkla...