Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2018 #1 Merhaba arkadaşlar. Windows 10 ve Elementary OS kullanıyorum. Ama Elementary OS çok daha stabil çalışıyor. Benim bilgisayarımdan mı kaynaklı? Bilgisayarım: AMD Radeon HD 4650, 10 GB Dual Channel 2+8 RAM, Intel İ3 2100 işlemci, 500 GB Seagate HDD. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2018
Merhaba arkadaşlar. Windows 10 ve Elementary OS kullanıyorum. Ama Elementary OS çok daha stabil çalışıyor. Benim bilgisayarımdan mı kaynaklı? Bilgisayarım: AMD Radeon HD 4650, 10 GB Dual Channel 2+8 RAM, Intel İ3 2100 işlemci, 500 GB Seagate HDD.
İbrahim Göksoy Megapat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 799 Çözümler 4 Yer Antalya Manavgat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 28 Temmuz 2018 #2 Linux işletim sistemleri Windows'tan daha performanslı olur. Dosya sisteminin de etkisi çok, yazma okuma hızlarını etkiliyor.
Linux işletim sistemleri Windows'tan daha performanslı olur. Dosya sisteminin de etkisi çok, yazma okuma hızlarını etkiliyor.
AlfaSquaD Decapat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 59 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2018 #3 Windows Linux a göre daha ağırdır.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2018 #4 İbrahim Göksoy dedi: Linux işletim sistemleri Windows'tan daha performanslı olur. Dosya sisteminin de etkisi çok, yazma okuma hızlarını etkiliyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım haklısınız. Bilgisayar kendine geldi resmen. Bir de komut yazma kadar güzel bir şey yok. Bir şey yükleyeceksiniz. Bir kodla yükleniyor.
İbrahim Göksoy dedi: Linux işletim sistemleri Windows'tan daha performanslı olur. Dosya sisteminin de etkisi çok, yazma okuma hızlarını etkiliyor. Genişletmek için tıkla... Sanırım haklısınız. Bilgisayar kendine geldi resmen. Bir de komut yazma kadar güzel bir şey yok. Bir şey yükleyeceksiniz. Bir kodla yükleniyor.