HasanFrk Picopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 139 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #11 Unster dedi: Fark etmez yeterkı ıyı olsun. Sımdı benım bütçe suanlık 60k sızce 1 ay sonra 60kya laptop veya masaustumu alayım yoksa sımdı 10k ıle bilgisayarımımı guclendıreyım. Genişletmek için tıkla... Açıkçası benim önerim 1 ay daha beklemen. Laptop ve masaüstü kısmına gelecek olursakta masaüstü tercihimdir ve önerimdir.
Unster dedi: Fark etmez yeterkı ıyı olsun. Sımdı benım bütçe suanlık 60k sızce 1 ay sonra 60kya laptop veya masaustumu alayım yoksa sımdı 10k ıle bilgisayarımımı guclendıreyım. Genişletmek için tıkla... Açıkçası benim önerim 1 ay daha beklemen. Laptop ve masaüstü kısmına gelecek olursakta masaüstü tercihimdir ve önerimdir.
Unster Femtopat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #12 Kambur_Kaplumba dedi: Bu devirde Intel tabanlı sistem kurulmaz, hem gereksiz tuzlu fiyatlar hem ölü soket hem de bir ton voltaj dı oksitlenmeydi dert. AMD alın geçin. Hocam bütçe ne ara 10kdan 60k ya çıktı Genişletmek için tıkla... 1 ay sonra cunku hocam.
Kambur_Kaplumba dedi: Bu devirde Intel tabanlı sistem kurulmaz, hem gereksiz tuzlu fiyatlar hem ölü soket hem de bir ton voltaj dı oksitlenmeydi dert. AMD alın geçin. Hocam bütçe ne ara 10kdan 60k ya çıktı Genişletmek için tıkla... 1 ay sonra cunku hocam.
HasanFrk Picopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 139 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #13 Kambur_Kaplumba dedi: Bu devirde Intel tabanlı sistem kurulmaz, hem gereksiz tuzlu fiyatlar hem ölü soket hem de bir ton voltaj dı oksitlenmeydi dert. AMD alın geçin. Hocam bütçe ne ara 10kdan 60k ya çıktı Genişletmek için tıkla... AMD ile aram iyi değil kral ondan sebep AMD ile alakalı hiçbir şekilde yorum yapmak istemiyorum. Artı olarak Intel'ler kötülendiği için bu duruma geldiler yoksa emin ol ki hiçbir problem yaşamadım bu güne kadar.
Kambur_Kaplumba dedi: Bu devirde Intel tabanlı sistem kurulmaz, hem gereksiz tuzlu fiyatlar hem ölü soket hem de bir ton voltaj dı oksitlenmeydi dert. AMD alın geçin. Hocam bütçe ne ara 10kdan 60k ya çıktı Genişletmek için tıkla... AMD ile aram iyi değil kral ondan sebep AMD ile alakalı hiçbir şekilde yorum yapmak istemiyorum. Artı olarak Intel'ler kötülendiği için bu duruma geldiler yoksa emin ol ki hiçbir problem yaşamadım bu güne kadar.
T tupcureis Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 149 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #14 11.500 e apu sistem var. Ne kadar mantıklı olur bilmem Nova APU | AMD Ryzen 5 5600G Tray | 2 x 8 GB DDR4 | 512 GB SSD Tavsiye Sistem Nova APU | AMD Ryzen 5 5600G Tray | 2 x 8 GB DDR4 | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
11.500 e apu sistem var. Ne kadar mantıklı olur bilmem Nova APU | AMD Ryzen 5 5600G Tray | 2 x 8 GB DDR4 | 512 GB SSD Tavsiye Sistem Nova APU | AMD Ryzen 5 5600G Tray | 2 x 8 GB DDR4 | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Unster Femtopat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #15 Kambur_Kaplumba dedi: Bu devirde Intel tabanlı sistem kurulmaz, hem gereksiz tuzlu fiyatlar hem ölü soket hem de bir ton voltaj dı oksitlenmeydi dert. AMD alın geçin. Hocam bütçe ne ara 10kdan 60k ya çıktı Genişletmek için tıkla... 1 veya 2 ay sonra dedım cunku hocam o yuzden arttı.
Kambur_Kaplumba dedi: Bu devirde Intel tabanlı sistem kurulmaz, hem gereksiz tuzlu fiyatlar hem ölü soket hem de bir ton voltaj dı oksitlenmeydi dert. AMD alın geçin. Hocam bütçe ne ara 10kdan 60k ya çıktı Genişletmek için tıkla... 1 veya 2 ay sonra dedım cunku hocam o yuzden arttı.
yiyitc5 Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 550 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 980 ekran kartı asus rog strix b550f gaming ryzen 5 3600 32gb ram Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #16 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hemen hemen aynı özelliklerde bir PC'ye sahibim çoğu oyunu oynayabiliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hemen hemen aynı özelliklerde bir PC'ye sahibim çoğu oyunu oynayabiliyorum.