M Mesut Özi Centipat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #11 Hepinize teşekkür ederim tekrar. TheLastTereyagi dedi: PC değişin bilgisayarın canı bitmiş. Ekran kartı alacağım derseniz 750 Ti vs. alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın canı gittiğini biliyorum ekran kartını yaktım Windows'u güvenli modda açabiliyorum
Hepinize teşekkür ederim tekrar. TheLastTereyagi dedi: PC değişin bilgisayarın canı bitmiş. Ekran kartı alacağım derseniz 750 Ti vs. alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın canı gittiğini biliyorum ekran kartını yaktım Windows'u güvenli modda açabiliyorum
Hawkesby Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.262 Çözümler 2 20 Haziran 2021 #12 Sıfır alacaksanız GT1030. MSI GEFORCE GT 1030 2G LP OC 2GB GDDR5 64bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI GEFORCE GT 1030 2G LP OC 2GB GDDR5 64bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Sıfır alacaksanız GT1030. MSI GEFORCE GT 1030 2G LP OC 2GB GDDR5 64bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI GEFORCE GT 1030 2G LP OC 2GB GDDR5 64bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com