i3-2100 sisteme uygun ekran kartı ve RAM tavsiyesi

Bütçe
0-650

Regza

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. İyi günler. Elimde 10 yıllık hazır Exper PC vardı. İçindeki orijinal ekran kartı 1 yıl önce yanmıştı. Bende idareten NVIDIA 9400GT takmıştım bayağı ucuza (50-60 TL idi sanırım). 1 yıldır bu kartı kullanmaktayım fakat artık Valorant'a falan da ekran kartı sürümü yetmemeye başladı. Bende piyasanın bu denli uçtuğu bir zamanda yeni PC isteyemem babamdan. Onun yerine beni idare edecek bir kart almayı düşünüyorum. Tabii yanında RAM'lerimi de yükseltmek istiyorum.
  • İşlemcim: Intel Core i3 2100.
  • Anakartım: ECS H61h2- M.2
  • Power Supply: Belson model: HK400-51AN 300W.
Bunlara uygun ekran kartı ve RAM seçimlerim nasıl olmalı sizce? Fikir verirseniz sevinirim. Şu an Kingston'un 2x2 RAM'leri takılı. RAM'i de 8 GB yapmak istiyorum.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
rx 550 ve 560 bakabilirsiniz üstü dar boğaz yapabilir 8gb 1600 mhz yeterli olabilir

GT 1030 almanı taviye ederim RX 550'den iyi ama 100 TL daha pahalı haberin olsun

RAM olarak bunu düşünmüştüm aslında iyi olmaz mı? Çünkü elimde ki RAM'ler 1333MHz. CS:GO Valorant ve LoL oynatsın yeter bana.
RX 550 ve 560 bakabilirsiniz üstü darboğaz yapabilir 8 GB 1600 MHz yeterli olabilir.

300W Power Supply besleyebilir mi? Bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…