i3 2100 Sisteme Windows 10 kurulmalı mıdır?

Windows 7 takıntısı var gibi bende. Diğer işletim sistemlerine geçince tam performans alamıyormuş gibi hissediyorum. En güncel veya en stabil Windows 10 Pro sürümünü nerden indirebilirim?

Hocam buradan Windows 10'u İndirin

"Aracı şimdi indirin" kısmından indirip, ISO dosyasını CD veya Flash belleğine yazdırıp kurabilirsin. Gittigidiyor, N11 gibi yerlerde gayet ucuza, sağlam lisanslar satılıyor.

Windows10 şuana kadar gelmiş geçmiş en stabil ve iyi işletim sistemidir. Lakin sizin sisteminiz eski nesil olduğu için sizde biraz yavaş çalışabilir.

Windows 7 takıntısı var gibi bende. Diğer işletim sistemlerine geçince tam performans alamıyormuş gibi hissediyorum. En güncel veya en stabil Windows 10 Pro sürümünü nerden indirebilirim?
O performans takıntısı şundan kaynaklı. Windows 7’de 10 kadar bir görsellik yok animasyon yok. O yüzden performans düşük gibi geliyor. Mesela XP ile Windows 7’yi kıyaslasanız XP daha atik çalışıyor gibi gelir.

Windows 7 Şuana kadarki en stabil sistemdir , 2. si Vista Sp2 64 bit . Ama sen Windows 7 kur
Windows 10 'u kurduğun zaman makinedeki kasmayi görürsen tekrar gel yoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…