İ3 2100 Sisteme Yapılabilecek Ekran Kartı Takviyesi

Makaleler
1
Daha fazla  
İntel Core i3 -2100 (4 CPU) 3.1ghz +
ATI Radeon HD 5570
Gigabyte p61-ds3-b3
8 GB cl9 1333mhz ram
1 TB WD Green Hard disk
2 TB Seagate Hard disk x2
Creative 5.1 Ses kartı

En fazla 500tl olan bir bütçe ile hangi ekran kartı sistemime iyi gider dostlar?

Gtx 750 TI veya Gtx 760 seni iki yıl götürür.

R7 370 güncel kart Dx12

Yada paran yetmez ise R7 360 Dx12 piyasada başka güncel kart yok. Bu fiyata.

Kardeşim sen neden millete yanlış bilgi veriyorsun. GTX 750 TI varken R7 360 dedin.
Yakında DX12 oyunlar çıktığında R7 360 daha çok fps verecek GTX 750Ti a göre.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hali hazırda daha az güç tümetimi ve daha fazla fps veriyor R7 360 Dx12 oyun çıktığında fark dahada çoğalacak çünkü GTX 750Ti eski nesil Dx12 desteği yok.

Gtx 750 TI veya Gtx 760 seni iki yıl götürür.
GTX 760 ile GTX 950 aynı fiyat ve aynı performansı gösteriyor ayrıca GTX 950 daha az güç tüketiyor ve güncel bir ekran kartı DX12 destekli Lütfen yetersiz bilgisizliğinizi üstünüzden atmanız için Technopat Youtube kanalındaki tüm videoları izleyin hepsinisi. Öğrenmemek suçtur kulaktan dolma bilgi olmaz.

Kardeşim 3 gündür sürekli seni aktif olarak görüyorum ve herkesle polemiğe giriyorsun. Bu kadar AMD fanboyu olma.

Bu arada konuya gelecek olursak bu videoda gördüğün gibi fps farkı var. Çünkü 750 TI daha güçlü bir kart.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birinde fazla birinde eksik demekki aynılar yada gta v nvidia için optimize edilmiş de olabilir. Microsoftun yaptığı açıklamaya göre DX12 performansı artıracak kısacası bu DX11 'e göre daha fazla fps. Ben her zaman güncel öneriyorum.

Yarın bir gün DX12 oyunlar çıktığında DX12 desteklemeyen kartlar DX12 destekleyen kartlara göre daha az fps verecek.

Ben burada güncellikten gelecekten bahsediyorum sen 2-3 fps ye kafayı yoruyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…