istifa Centipat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Aralık 2019 #1 Selamın aleyküm arkadaşlar. Ben PUBG Mobile, LOL, CS:GO, NFS Most Wanted gibi oyunlar oynuyorum. İstediğim sistem şu; İşlemci: İNTEL CORE i3 2100 4X 3.10GHZ QUAD CORE 3MB CACHE LGA1155 İŞLEMCİ Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Ekran kartı: Geforce gtx 750 ti 2gb 128bit ddr5 Windforce Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Bunlara uygun anakart önerisi istiyorum sizden. ASUS P5g41T-M LX3 Plus anakart var elimde. Bu parçalar için uygun mu? Bir de 4 GB RAM var. 8 GB yapmamın bir faydası var mı? Yoksa 4 GB yeter mi? Kasa, RAM, anakart(eskiden kalma), güç kaynağı var elimde. Sadece işlemci ve ekran kartı alacağım. Anakart uyumsuz olursa yenisini alacağım. Sizden fikir önerisi bekliyorum. Teşekkürler! Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2019
Selamın aleyküm arkadaşlar. Ben PUBG Mobile, LOL, CS:GO, NFS Most Wanted gibi oyunlar oynuyorum. İstediğim sistem şu; İşlemci: İNTEL CORE i3 2100 4X 3.10GHZ QUAD CORE 3MB CACHE LGA1155 İŞLEMCİ Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Ekran kartı: Geforce gtx 750 ti 2gb 128bit ddr5 Windforce Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Bunlara uygun anakart önerisi istiyorum sizden. ASUS P5g41T-M LX3 Plus anakart var elimde. Bu parçalar için uygun mu? Bir de 4 GB RAM var. 8 GB yapmamın bir faydası var mı? Yoksa 4 GB yeter mi? Kasa, RAM, anakart(eskiden kalma), güç kaynağı var elimde. Sadece işlemci ve ekran kartı alacağım. Anakart uyumsuz olursa yenisini alacağım. Sizden fikir önerisi bekliyorum. Teşekkürler!
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 6 Aralık 2019 #2 Bahsettiğiniz anakart millattan öncesinden kalma. "i" serisi hiç bir işlemciyi desteklemiyor. P5G41T-M LX3 - Destek www.asus.com
Bahsettiğiniz anakart millattan öncesinden kalma. "i" serisi hiç bir işlemciyi desteklemiyor. P5G41T-M LX3 - Destek www.asus.com
depisceketli Hectopat Katılım 14 Ocak 2018 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2019 #3 İşlemci olarak bunu alabilirsin kardeşim. Link
istifa Centipat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Aralık 2019 #4 SideWinder dedi: Bahsettiğiniz anakart millattan öncesinden kalma. "i" serisi hiç bir işlemciyi desteklemiyor. P5G41T-M LX3 - Destek www.asus.com Genişletmek için tıkla... Anakart önerebilir misin? depisceketli dedi: İşlemci olarak bunu alabilirsin kardeşim. Link Genişletmek için tıkla... 200 TL bana çok gelir. Ama yinede sağol.
SideWinder dedi: Bahsettiğiniz anakart millattan öncesinden kalma. "i" serisi hiç bir işlemciyi desteklemiyor. P5G41T-M LX3 - Destek www.asus.com Genişletmek için tıkla... Anakart önerebilir misin? depisceketli dedi: İşlemci olarak bunu alabilirsin kardeşim. Link Genişletmek için tıkla... 200 TL bana çok gelir. Ama yinede sağol.
U UmutEfe Femtopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #5 istifa dedi: Anakart önerebilir misin? 200 TL bana çok gelir. Ama yine de sağ ol. Genişletmek için tıkla... Ee biraz elin cebine girsin akıcı oynamak istiyorsan. Bu dolar, Euro ile kolay değil sistem almak ama olsun.
istifa dedi: Anakart önerebilir misin? 200 TL bana çok gelir. Ama yine de sağ ol. Genişletmek için tıkla... Ee biraz elin cebine girsin akıcı oynamak istiyorsan. Bu dolar, Euro ile kolay değil sistem almak ama olsun.