i3 2100 vs. Q9550

i3 2100, TDP olarak ve güncellik olarak önde. Ancak Q9550, çekirdek sayısı ve önbellek anlamında önde ama önbellek oyun performansını değiştirmeyecektir. Eğer i3 2100 alınırsa 1155 anakart ve eğer DDR2 RAM varsa DDR3 RAM alınması gerekir. Performans artışı özellikle darboğaz varsa ve darboğaz kalkarsa olur.

Çok ihtiyacın yoksa geçmeye gerek yok diyebiliriz. Arkadaşın dediği gibi güncellik olarak önde. G41 anakart'a takıp, 4 ya da 8 ram ve güzel ekran kartı koyarsan güzel bir sistem olur.

Çok ihtiyacın yoksa geçmeye gerek yok diyebiliriz. Arkadaşın dediği gibi güncellik olarak önde. G41 anakart'a takıp, 4 ya da 8 ram ve güzel ekran kartı koyarsan güzel bir sistem olur.
şu an öyle zaten 8gb ram var r9 270 var ama darboğaz yapıyor q9550 işlemciye performans kaybı var ben bunu çözemedim.
i3 2100, TDP olarak ve güncellik olarak önde. Ancak Q9550, çekirdek sayısı ve önbellek anlamında önde ama önbellek oyun performansını değiştirmeyecektir. Eğer i3 2100 alınırsa 1155 anakart ve eğer DDR2 RAM varsa DDR3 RAM alınması gerekir. Performans artışı özellikle darboğaz varsa ve darboğaz kalkarsa olur.
ddr3 8gb ram r9 270 ekran kartım var ama darboğaz yapıyor q9550 o yüzden i3 2100 geçmeyi düşündüm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı