i3-2100'den i5-3470'e geçmek mantıklı mı?

0nurAKN

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ben i3 2100 kullanıyordum ve i5 3470 aldım. Anakartim eski olduğu için 3470 aldım ve sizce iyi mi? Bilgisayar hızlanır mı ve Valorant gibi CPU odaklı oyunlarda FPS artışı ve akıcilik olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki daha iyi olacak ama bütçeniz neydi? Belki daha iyi bir kombinasyon sağlayabilirdik.

Bütçem 2bin di ama aldım artık gelmesini bekliyorum. Zaten önceden konu açıp başkalarına sordum ne alayım diye.

Merhaba hocam. Varsa BIOS güncellemesi yap. Soğutmayı da düzgün yap performansın artacaktır.

Tamamdır hocam CPU aldım gelmesini bekliyorum daha kurulum yapmadim.

%15-20'den fazla olmaz.

Hocam bir de bende RX550 var ve darboğaz oluyordu diğer alma nedenimde bu.

Bütçem 2bin di ama aldım artık gelmesini bekliyorum. Zaten önceden konu açıp başkalarına sordum ne alayım diye.

Tamamdır hocam CPU aldım gelmesini bekliyorum daha kurulum yapmadim.

Hocam bir de bende RX550 var ve darboğaz oluyordu diğer alma nedenimde bu.
Sarı siteyi bir gözden geçirdim 2bin tl ye R5 2600 ve B450 anakart alınabilirmiş daha güncel ve daha iyi olabilirdi bana kalırsa

Biraz araştırdım aldığınız 3470 ara sıra darboğaza uğrayacak yine soket o kadar eskimiş ki güncellenmesi çok zor. Kabul gören bir kart bulup o şekilde baksaydık keşke de çoktan sipariş vermişssiniz. Hayırlı olsun oyunları yüksek grafikte oynayın işlemciyi en az yükte tutmaya gayret edin işinizi görür yine berbat bir işlemci değil sonuçta

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı