İ3-2120 e HD 7870 Sisteme SSD Takılır mı?

CanWse

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci: İ3-2120 CPU 3.30GHz
RAM: 8 GB RAM
HDD: 700 GB
Anakart: Gigabyte H61M-S1
Ekran Kartı: Sapphire HD7870 O.C. GDDR5 2 GB 256Bit AMD Radeon DX11
PSU: FSP Hexa 500 Serisi 500W
İşletim sistemi: Windows 10 Pro 1903

Bu sisteme SSD'nin performans artışı olur mu ve kaç GB SSD almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki performans artışı olur bütçen ne kadar ?

Bu sisteme takılabilecek en mantıklı bileşen SSD tabiki.
Bu ikisinden birini alabilirsin. Bütçen yeterli gelirse kesinlikle Samsung almanız daha iyi olur. Yoksa da, Crucial gayet yeterli gelir.

SATA 2 anakart 860 Evo HDD daha iyi bir performans alırmı
Hem ileride daha iyi bir sisteme geçtiğinizde iyi bir SSD olmuş olur. SATA2'ye taktığın SSD, SATA3'e göre elbette performans kaybı yaşar fakat, normal günlük kullanımda bu performans kaybını hissetmezsiniz. HDD'den SSD'ye geçtiğinizi ise olumlu yönde hissedersiniz. Sıralı okuma ve yazma işlemlerinin süreleri hissedilir derece artacaktır. IOPS dediğimiz erişim sürelerinde de, HDD'ye oranla çok daha iyi olduğunu hissedersiniz. Kısacası Samsung bu işin patronu olduğu için tavsiye ettim. Zira Crucial markası kalitelidir ve sizin tercihinize kalmış.
SATA 2 anakart 860 Evo HDD daha iyi bir performans alırmı
Günlük kullanimda her iki markanın performans farkını hissedemezsiniz. Aynı kullanım deneyimiyle karşılaşırsınız. Samsung'un SSD konusunda kendini kanıtlamış olması ve daha uzun ömürlü olması sebebiyle tercih etmenizi tavsiye ederim. Uzun bir süre yeni bir sistem almayacağım ve bununla idare ediyorum derseniz de, daha uygun olan Crucial SSD'yi tercih edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu ürün nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…