Merhaba son haftada 3 tane mavi ekran aldım. Bir tanesinde .dump dosyası oluşmadı. Bir tanesinde 0kb oluştu. Sonuncu da normal şekilde. 021621-31218-01. Memtest86 ile test yaptım hata yok.
Neden alıyorum bu hataları?
Sistemim i3 2120 - GT 210 - 2X2 4 GB DDR3 RAM.
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...
www.technopat.net
Rehberi uyguladıktan Chkdsk /f /r komutunu da uygulayınız.
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...
www.technopat.net
Rehberi uyguladıktan Chkdsk /f /r komutunu da uygulayınız.
Evet HDD var ve durmadan donuyor bilgisayar. Oyuna drop girer gibi chrome'da her uygulamada drop giriyor. Bir tane daha mavi ekran yedim yarım saat önce . Onun da linkini koyuyorum.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.